Toyota atklāj jaunā Land Cruiser tiešsaistes rezervēšanu Latvijā / WESS Motors Toyota / Jaunumi

Toyota atklāj jaunā Land Cruiser tiešsaistes rezervēšanu Latvijā

Toyota ir atklājusi pilnīgi jaunā Land Cruiser rezervēšanu tiešsaistē, dodot klientiem iespēju vieniem no pirmajiem pasūtīt leģendāro modeli, kas Baltijā ieradīsies 2024. gada rudenī.

Rezervējot tiešsaistē, klienti var izvēlēties vienu no trim izpildījumiem (First Edition, Prestige vai Executive), un visos variantos jaunais Land Cruiser ir pieejams gan piecu, gan septiņu sēdvietu konfigurācijā. Ekskluzīvi izstrādātais First Edition ar homologāciju Eiropas Savienības tirgum tiks izgatavots vienīgi ražošanas pirmajā mēnesī un būs pieejams stingri ierobežotā skaitā tikai priekšpasūtīšanas periodā, izmantojot tiešsaistes rezervāciju,– atbilstoši klientu pieteikšanās secībai.

First Edition ir jaunā Land Cruiser modeļu klāsta virsotne. Tas izceļas ar unikālu stilu, ko uzsver 18 collu vieglmetāla diski, klasiski apaļie lukturi, divu toņu Sand vai Smokey Blue krāsojums, kā arī “First Edition” emblēmas. Salonā priekšējiem sēdekļiem ir īpašs polsterējums ar akcentējošām šuvēm.

Prestige un Executive versijas vieno spēcīgs jauns eksterjera dizains, kas Land Cruser apvelta ar tīru, mūsdienīgu, spējas apliecinošu, funkcionālu izskatu. Izpildījumi vizuāli atšķiras ar riteņiem – Executive ir 20 collu, bet bet Prestige 18 collu vieglmetāla diski.

Konstrukcija ar virsbūvi uz rāmja tradicionāli ir bijusi Land Cruiser vispusības pamats. Tā tas ir arī jaunākās paaudzes automobilī, kam izmantota Toyota jaunā globālā platforma GA-F. Ievērojami palielinot konstrukcijas stingrību – par 50% rāmim un par 30% kopīgi rāmim un virsbūvei, tā nodrošina ievērojamus apvidus braukšanas spēju uzlabojumus, kā arī labāku reakciju, vadāmību un gaitas komfortu. Savukārt jaunā balstiekārta nodrošina lielākus riteņu gājienus, bet virsbūves dizains ļauj pārvarēt stāvākas nogāzes.

Jauno Land Cruiser darbina 204 DIN ZS/150 kW 2,8 litru dīzeļa turbodzinējs, kas ir savienots ar jaunu astoņu pakāpju Direct Shift automātisko pārnesumkārbu un nodrošina jaudu, kas ļauj vilkt līdz 3500 kg smagas kravas.

Rezervēšana nerada saistības, taču paver iespēju būt vienam no pirmajiem, kas pasūtīs un saņems jauno Land Cruiser.