Toyota Professional klāstu papildina jaunais Toyota Proace Max / WESS Motors Toyota / Jaunumi

Toyota Professional klāstu papildina jaunais Toyota Proace Max

Toyota Professional saimei pievienojas pilnīgi jaunais Proace Max, kas kopā ar atjauninātajiem Proace un Proace City modeļiem piedāvā plašāko izvēli un labākās kravas pārvadāšanas iespējas visā tirgū. Savukārt nepārspētajam Toyota pikapam Hilux ir radīta jauna elektrificēta versija – Hybrid 48V.

Atbilstoši daudzveidīgajam Toyota ceļam uz oglekļa neitralitāti visi Proace saimes transportlīdzekļi tiek piedāvāti kā akumulatora elektriskie auto (BEV), kas saglabā praktiskumu un uzticamību bez lokālajām emisijām.

Interjerā ir jauna dizaina stūre, kā arī progresīvāks aprīkojums (atkarībā no apdares līmeņa un modeļa), tostarp pilnībā digitāli instrumentu displeji un mūsdienīga informācijas un izklaides sistēma ar iebūvētu navigāciju, kā arī Apple CarPlay un Android Auto, ko var lietot bezvadu režīmā.

Toyota Proace Max smagākajiem uzdevumiem

Proace Max, lielākais komerctransporta modelis Toyota Professional saimē, ir pieejams sešās konfigurācijās: trīs garumu un trīs augstumu versijās, tāpēc paver visplašākās kravas pārvadāšanas iespējas. Proace Max lielākajai versijai ir klasē labākā kravas ietilpība – 17 m³.

Jaunākā akumulatoru tehnoloģija apvieno bezizmešu braukšanas komfortu ar patīkamu praktiskumu, tā kā nobraukuma rezerve ir līdz 420 km (WTLP).

Proace Max ir līderis arī transformācijas ziņā. Tas ir pieejams kā pašizgāzējs, kā kravas platforma un arī kā Crew Cab ar dubulto kabīni un divām sēdvietu rindām.

Ar Proace un Proace City – vairāk praktiskuma

Daudzpusīgie Proace un Proace City modeļi ir ieguvuši modernizētu, skatienus piesaistošu dizainu un ir apgādāti ar jaunākajām tehnoloģijām gan furgona, gan pasažieru versijās Proace Verso un Proace City Verso.

Proace furgonam ir klasē labākie spēka agregāti un akumulators, kas elektriskās versijas nobraukumu palielinājis par 20 km – līdz 350 km. Proace piemīt arī veiktspējai atbilstošas kravu pārvadāšanas spējas – tās nosaka ietilpība līdz 6,6 m³ un klasē labākā lietderīgā kravnesība līdz 1400 kg. Savukārt Proace Verso konfigurācijā ir ērtas sēdvietas pat deviņiem pasažieriem.

Praktiskajam Proace City piemīt izcilas spējas transportēt kā kravas, tā pasažierus. Furgonā prasmīgi izmantota visa pieejamā telpa, lai kravai varētu atvēlēt 4,4 m³, savukārt kravnesība atkarībā no spēka agregāta ir pat 1000 kg.

Otrās paaudzes elektroauto akumulatori nodrošina arī klasē labāko nobraukuma rezervi. Tagad tā ir līdz 330 km (WLTP), kas ir par 50 km vairāk nekā līdz šim. Visās Proace City versijās ir līdz pat trim priekšējām sēdvietām, savukārt vēl vairāk pasažieru ļauj pārvadāt septiņu sēdvietu Proace City Verso.

Hilux 48V hibrīds spēcina neapturamo ikonu

Toyota Professional modeļu saimei ir pievienojies arī jaunais Hilux Hybrid 48V, kura priekšrocības ir labāka degvielas ekonomija un lielāka veiktspēja. Līdzās Hilux leģendārajai izturībai un uzticamībai Hilux Hybrid 48V ir uzlabota gāzes pedāļa reakcija un lineārais paātrinājums, kas nodrošina vienmērīgāku paātrināšanos arī nelīdzenā apvidū, kā arī rekuperatīvā bremzēšana braucienā no kalna.

Braukšanas spēju uzlabojumi nav ietekmējuši ne vilktspēju, ne kravnesību – šie rādītāji joprojām ir izcili un var sasniegt attiecīgi 3500 un 1000 kg.

Visi Toyota Professional auto ir aprīkoti ar Toyota Safety Sense tehnoloģijām, kas palīdz autovadītājam un rada papildu drošības izjūtu.