Toyota izceļ Eiropas mazumtirgotājus, balvu Latvijā iegūst WESS Motors Berģi / WESS Motors Toyota / Jaunumi

Toyota izceļ Eiropas mazumtirgotājus, balvu Latvijā iegūst WESS Motors Berģi

47 mazumtirgotāji ir godalgoti ar “Ichiban 2022” balvu par izcilas klientu pieredzes nodrošināšanu, kā arī par tālredzīgu rīcību ar "Going Beyond" balvu. Starp “Ichiban 2022” balvas ieguvējiem ir arī Latvijas mazumtirgotājs WESS Motors Berģi.
 

“Ichiban” japāņu valodā nozīmē “Numur viens”. Tas ir arī prestižās balvas nosaukums, ko Toyota Motor Europe (TME) katru gadu piešķir tikai dažiem mazumtirgotājiem.

Toyota Baltic AS prezidents Mika Elojärvi norādīja, ka “WESS Motors Berģi ir patiesi īstenojis uz klientiem un darbiniekiem vērstu servisu, kas izpaužas kā veiksmīgs sniegums vietējā sabiedrībā saskaņā ar mūsu labāko mazumtirgotāju ambīcijām. Par to esmu patiesi lepns.”

Vairāk nekā 2500 Toyota mazumtirgotāju Eiropā katru gadu sacenšas par godu kļūt kā vienam no 47 “Ichiban” uzvarētājiem, demonstrējot unikālu pieeju un apņemšanos kļūt par “Labāko mazumtirgotāju pilsētā”.

Šogad šo kāroto balvu ir ieguvuši 47 mazumtirgotāji no 32 Eiropas valstīm.

Uzņēmums ir priecīgs apbalvot labākos mazumtirgotājus Eiropā ne tikai par viņu pārdošanas rezultātiem un nodrošināto klientu pieredzi, bet arī par tālredzīgu rīcību gan ilgtspējības un mobilitātes pakalpojumu jomā, gan par ieguldījumu sabiedrībā.

Pasākums tika svinēts Elmavas pilī (Schloss Elmau), ekskluzīvā pils kūrortā Vācijas Alpos, kur tiek organizēti G7 samiti.

Uzvarētāji tika aicināti pievienoties plašākai diskusijai ar Toyota vadītājiem un iedvesmojošiem vieslektoriem, kas uzstājās visa pasākuma laikā.

Īpašie vieslektori dalījās savā nākotnes redzējumā un kaislībā ar mūsu “Ichiban” uzvarētājiem. Uzņēmuma “Energy Observer” dibinātājs un vadītājs  Viktorīns Erusārs (Victorien Erussard) paskaidroja, ka viņa sapnis par ilgtspējīgu nākotni un ekoloģisku pāreju kļuva par realitāti brīdī, kad tika radīts pirmais ar ūdeņradi darbināmais nulles emisiju transporta līdzeklis. Mazumtirdzniecības eksperte Natālija Berga (Natalie Berg) iepazīstināja auditoriju ar vīziju par mazumtirdzniecības nākotni un klientu uzvedības attīstību.

Ceremonijas laikā Toyota Motor Europe prezidents un izpilddirektors Mets Harisons (Matt Harrison) izteica atzinību visiem mazumtirgotājiem par izcilajiem sasniegumiem, komentējot: “Jūs esat labākie no labākajiem! Jūs esat paraugs, pārspējot klientu cerības, nodrošinot neaizmirstamu klientu pieredzi un ātri pielāgojot savu biznesu mainīgajiem tirgus apstākļiem. Apsveicam jūs visus!”

TME pārdošanas, mārketinga un klientu pieredzes viceprezidents Didjē Gambarts (Didier Gambart) arī uzslavēja mazumtirgotāju sasniegumus: "Pēc divu gadu virtuālas “Ichiban” balvu pasniegšanas Covid pandēmijas dēļ mēs esam pagodināti par iespēju fiziski svinēt un apbalvot Eiropas labākos mazumtirgotājus par viņu pārdošanas rezultātiem un nodrošināto klientu pieredzi. Pēc virtuālajām tikšanās reizēm divu gadu garumā ir vēl lielāka pacilātība būt kopā kā vienai ģimenei! Mēs svinam arī mūsu mazumtirgotāju izturību un pielāgošanās spēju šajos nemierīgajos brīžos, viņu enerģiju, meklējot tālredzīgus risinājumus un meklējot jaunus veidus, kā pastāvīgi pielāgoties šiem nenoteiktajiem laikiem. Noiet papildu jūdzi nekad nav bijis viegli, taču mēs visi zinām, ka tas ir tā vērts. Šāds panākums nav viegli sasniedzams, un mēs izsakām komplimentus uzvarētājiem par viņu smago darbu. Paldies, un iesim tālāk – kopā!”