WESS Motors Toyota / Jaunumi

Jaunumi

Arhīvs: 2024 2023 2022 2021

  • Corolla Cross Hydrogen Concept iezīmē Toyota daudzvirzienu pieeju ceļā uz nulles emisijas laikmetu

    Toyota uzskata, ka ir pāragri koncentrēties uz vienu nulles izmešu risinājumu, tāpēc līdzās akumulatoru elektriskajām tehnoloģijām turpina izstrādāt arī ūdeņraža degvielas šūnu un ūdeņraža iekšdedzes dzinēju tehnoloģijas.

    Lasīt tālāk

  • Toyota C-HR prologue: drosmīgais kļūst vēl drosmīgāks

    Kopš laišanas klajā Toyota C-HR ir izpelnījies plašu atzinību par novatorisko dizainu un unikālo identitāti. Kenshiki forumā Toyota iepazīstināja ar jauno Toyota C-HR prologue, kas radīts, lai nestu jaunus pārsteigumus, drosmi un prieku tiem, kas jau pazīst un mīl Toyota C-HR.

    Lasīt tālāk

  • Nākamā nodaļa Toyota Hybrid vēsturē ar jauno Prius Plug-in Hybrid

    Atraktīvais piektās paaudzes Toyota Prius pāršķir nākamo lapaspusi celmlauža stāstā par inženiertehniskajām inovācijām un tradīciju izaicināšanu.

    Lasīt tālāk

  • Eiropā debitē Toyota bZ SUV koncepts

    Ikgadējā Kenshiki forumā Toyota Motor Europe (TME) pagājušajā nedēļā iepazīstināja ar savu jaunāko veikumu, izceļot uzņēmuma vīziju, tehnoloģiju stratēģiju un atklājot jaunākos produktus un pakalpojumus, kā arī informēja par jaunākajiem soļiem uzņēmuma pārveidē par mobilitātes pakalpojumu sniedzēju.

    Lasīt tālāk

  • Toyota Rīgas Tehniskajai koledžai dāvina pilnīgi jaunu Corolla

    Toyota savas tehniskās izglītības programmas T-TEP ietvaros Rīgas Tehniskajai koledžai dāvina pavisam jaunu Toyota Corolla automobili. Papildus atbalstam ar mācību līdzekļiem jaunāko tehnoloģiju apguvei Toyota arī nolēma atbalstīt skolas labākos audzēkņus, piešķirot viņiem Toyota stipendiju un iespēju izvēlēties piemērotu prakses vietu jebkurā Toyota pilnvarotā mazumtirdzniecības vai remonta uzņēmumā.

    Lasīt tālāk

  • Jaunie 2023. gada Toyota Land Cruiser un Hilux varēs izmantot HVO100 dīzeļdegvielu

    Izturīgākie un robustākie Toyota modeļi, kuru konstrukcijā virsbūve ir uz rāmja, būs darbināmi ar HVO100 dīzeļdegvielu – nefosilo degvielu, kas simtprocentīgi izgatavota no atjaunojamiem resursiem, piemēram, pārtikas eļļas atkritumiem. Ar HVO100 varēs braukt gan Land Cruiser, gan Hilux (pieejams tikai Rietumeiropā, ražos TSAM rūpnīcā).

    Lasīt tālāk

Atpakaļ Tālāk 1 2 3