Jaunā Corolla iegūst jaunas tehnoloģijas un spilgtāku stilu / WESS Motors Toyota / Jaunumi

Jaunā Corolla iegūst jaunas tehnoloģijas un spilgtāku stilu

Šī pieeja atspoguļojas Corolla hečbeka, Touring Sports universāļa un sedana uzlabojumos, kas 2022. gadā nesīs modernizētu veidolu un jaunas tehnoloģijas. 

Jauna jaudīgāka un atsaucīgāka multimediju sistēma 

Corolla 2022. gadā iegūs Toyota jaunāko multimediju sistēmu, kas piedāvā ievērojami uzlabotu funkcionalitāti, savienojamību un lietošanas ērtumu. Tā būs standarta aprīkojums  Active Plus, GR Sport un Luxury izpildījumā.  

Jaunajai sistēmai ir jaudīgāks datu apstrādes procesors, kas darbojas 2,4 reizes ražīgāk nekā līdz šim izmantotais, nodrošinot daudz ātrāku reakciju uz lietotāja komandām. Multimediju sistēmai ir astoņu collu augstas izšķirtspējas skārienjutīgais ekrāns, kurš sniedz tūlītēju piekļuvi virknei viedo tiešsaistes pakalpojumi, to skaitā mākoņdatu navigācijai ar pastāvīgi atjauninātu satiksmes informāciju. 

Visi dati un informācija tiek nodrošināta, izmantojot Corolla datu komunikācijas moduli (DCM), tāpēc tiešsaistes pakalpojumiem nav nepieciešams savienojums ar tālruni, un nerodas papildu izmaksas par mobilajiem datiem. 

Autovadītājs var izmantot arī jauno borta sistēmā integrēto balss palīgu, kas atpazīst dabīgas runas vaicājumus, lai vadītu multimediju vai automobiļa funkcijas, piemēram, logu atvēršanu un aizvēršanu. 

Programmatūras atjauninājumi nemanāmi notiek attālinātā bezvadu režīmā, savukārt ērtu viedtālruņa integrāciju nodrošina Apple CarPlay (bezvadu režīmā) un Android Auto (ar vadu). Klientiem ir iespēja Luxury Plus aprīkojumu papildināt ar vēl jaudīgāku pakotni, kas ietver borta sistēmā integrētu navigāciju. 

Automobiļa iegādes cenā ir iekļauta četru gadu Toyota Smart Connect pakotne, tajā skaitā mākoņdatu navigācija, aktuālā informācija par satiksmi un vietējām stāvvietām, kā arī balss palīgs un attālinātie atjauninājumi. 

Jaunas virsbūves krāsas un riteņu diski 

Ir pieejami jauni virsbūves krāsojuma varianti – platīna baltā perlamutra un sudraboti metāliskā krāsa, kā arī divtoņu kombinācija, kas paredzēta gan hečbekam, gan Touring Sports universālim. 

Sedana ārējais veidols iegūs papildu izsmalcinātību ar jauna dizaina 17 collu 10 spieķu spožas apdares riteņu diskiem. Tie būs Luxury komplektācijas standarta aprīkojums, kā arī pieejami kā papildu aprīkojums Active Plus komplektācijā. 

Jaunās Corolla saimes automobiļu pasūtījumu pieņemšana jau ir sākusies, pirmās piegādes klientiem sāksies 2022. gada februārī.